Scarlet Legacy İncelemesi

OG-site-YT-banner

Merhabalar efendim… Bu sefer karşınıza Scarlet Legacy  oyunun kısa bir incelemesi ile çıkalım dedik. Bakalım Scarlet Legacy  nasıl bir oyunmuş ? Vakit kaybetmeden başlayalım.

Scarlet Legacy İncelemesi

 MMO oyunların Krallığı olarak da nitelendirebileceğimiz Uzak Doğu piyasasından çıkmış bir oyundur Scarlet Legacy. Oyundaki amacımız Preses Scarlet’ı kurtarmak olacak. Oyunun görselleri oldukça sıradışı olarak hazırlanmış. Kendinizi Street Fighter oynuyormuş gibi hissediyorsunuz. (Bence)

 Tahmin edeceğiniz gibi Uzak Doğu kültüründen esinlenerek oluşturulmuş bir çevreye sahip. Oyundaki görevler, kurgusu gibi birçok unsurlar Uzak Doğu detayları ile süslenmiş. Scarlet Legacy; Silkroad,Metin2 gibi Uzak Doğu temalı MMO oyunları oynayan oyuncuların ilgisini çok çekecektir. Oyunda öne çıkan bir başka özellik ise eğlenceli yetenek ve combolar. Üst üste vurulan darbeler, yetenek efektleri ve karakter animasyonları ile birleşince tam bir şölen havası yaratıyor. Böylece yaratık kesmek sıkıcı olmaktan çıkıp eğlenceli bir hal alıyor.

Scarlet Legacy İncelemesi

 Oyun henüz daha çok yeni olduğu için bazı sıkıntıları da doğal olarak ortaya çıkıyor. Örneğin arayüzü bu tarz bir oyundan beklenemeyecek kadar kötü tasarlanmış. Gerçi şimdilik kullanılabilirliği ön planda tutulmuş. Ancak görselliğe önem veren oyuncular için biraz sıkıntı yaşatabilir.

Oyunda 4 Sınıf bulunmakta. Bunlar, klasik MMO oyunlarında gördüğümüz sınıflar. Warrior, Assassin,Monk ve Mystic. Bu sınıflar kullandıkları silaha göre yetenek geliştirme inkanlarına sahipler. Düşük seviyede bile At üstün de gezebiliyoruz. Oyunda 14 farklı bölge bulunmakta. Bu bölgelerde 6 intance bulunmakta. Bu instance’leri ister bireysel ister grup şeklinde yapabilmeniz mümkün. Oyundaki görev sistemi ise 3′ gruba ayrılmış. Ana görevler, günlük görevler ve etkinlik görevleri.

Son olarak, Uzak Doğu Temalı MMO oyunlarını seviyorsanız Scarlet Legacy tam size göre.

Geliştirme : InterServ

Dağıtım : GameCampus

Tür : Devasa Rol Yapma Oyunu

Web : http://scarletlegacy.gamescampus.com/